Historie Putten
Activiteiten
Wist u dat?
Flora en fauna
Bedreigingen
Home » Activiteiten

Wandelen in Putten

Door op 31 juli, 2009 – 7:50 pmGeen reacties

Putten staat bekend om zijn mooie natuur. Voor vele bewoners van dit dorp een van de redenen om in dit dorp te wonen maar ook voor de vele toeristen die hier jaarlijks komen. Er zijn vele activiteiten mogelijk waar wandelen er een van is.

Een wandeling door Het Putterbos en langs het Solsche Gat is de moeite zeker waard. Deze wandeling voert door de grootste beukenbossen van Nederland, die in het Speulderbos en het Sprielderbos. Verder komt u langs een ruime variatie aan lariksen, grove dennen, douglassparren en eiken. Het hele gebied ligt hoog: 40 à 50 m. boven NAP. U loopt namelijk bovenop de stuwwal die in de derde ijstijd werd opgestuwd door een gletsjer in de huidige Gelderse Vallei.

Binnenkort zal de Historische wandelroute ter ere van de landgoed dagen op het Hooge Eind worden opengesteld voor het publiek. Via deze site wordt u op de hoogte gehouden van de openingsdatum. De wandelroute van het Hooge Eind is al jaren buiten gebruik maar zal in ere worden hersteld!

Meer informatie over wandelen en activiteiten in Putten kunt u vinden op:
www.vvvputten.nl

Reageer!

Reageer onderstaand, of trackback van uw eigen website.. U kunt ook de reacties ontvangen via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

U kunt deze HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website is Gravatar-enabled. U kunt uw eigen wereldwijd gebruikte G(lobally) R(ecognized) avatar verkrijgen op Gravatar.