Historie Putten
Activiteiten
Wist u dat?
Flora en fauna
Bedreigingen
Home » Activiteiten

Landgoed dagen op het Hoge Eind

Door op 9 augustus, 2009 – 9:38 pmGeen reacties

In samenwerking met de Stichting Het Oude Hoge Eind zullen er Landgoed dagen worden georganiseerd op het Landgoed het Hoge Eind.

Landgoed het Hoge Eind, Putten

Tijdens deze dagen kunt u onder andere het landgoed bekijken via de historische wandelroute over het Hooge Eind. Dankzij de rangschikking als Landgoed zijn wij in staat zoveel mogelijk wandelpaden begaanbaar te maken en oude paden in ere te herstellen. Op onderstaand kaartje onze doelstelling. In samenwerking met  een landschapsarchitect  ontwikkelen wij de mooiste wandelpaden. De naast het Landgoed gelegen boerenbedrijf  zal tijdens de open dagen, net als de M&M Ranch (Amerikaanse raspaarden) te bezoeken zijn.  De auto laten we op deze dagen lekker thuis! Lopen vanuit het dorp is geen probleem, en met de fiets ben je er binnen een paar minuten! Schrijf nu in, en ontvang terzijnertijd een persoonlijke uitnodiging! Het samenvoegen van de percelen en het ontwikkelen van een landschapsplan zal enige tijd vergen! De verwachting is dat het landgoed voor het eerst in 2011 te bezichtigen is.

Concept wandelroute landgoed het Hooge Eind

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze landgoed dagen neem dan contact op met Mooi Putten.

Reageer!

Reageer onderstaand, of trackback van uw eigen website.. U kunt ook de reacties ontvangen via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

U kunt deze HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website is Gravatar-enabled. U kunt uw eigen wereldwijd gebruikte G(lobally) R(ecognized) avatar verkrijgen op Gravatar.