Historie Putten
Activiteiten
Wist u dat?
Flora en fauna
Bedreigingen
Home » Activiteiten, Featured

Fietsroutes buitengebied Putten

Door op 4 januari, 2010 – 9:48 pmEén reactie

Puttenaren en vakantiegangers opgelet! Pak eens de fiets en verken het schitterende buitengebied van Putten richting Voorthuizen en Nijkerk. Ondanks dat de ruilverkaveling na de tweede wereld oorlog veel moois blijvend heeft vernield is zijn er nog schitterende doorkijkjes, houtwallen en paden om van te genieten. De bedrijvigheid op de vele boerderijen geven soms het idee dat de tijd even stil staat. Geen grote “heren” boerderijen, maar veelal kleine bedrijven waar men met hard werken en inventiviteit toch nog een bestaan weet op te bouwen. Koeien in de wei, hoog mais, vers gemaaid gras of juist een leeg veld waar de gewassen zijn geoogst. Op ieder moment van het jaar een nader landschap, maar telkens weer de moeite waard. Bijgaand een paar foto’s gemaakt in de herfst.

Fietsroutes buitengebied Putten

Heeft u ook een favoriete route, deel deze met ons!
Het delen van uw route is simpel, dit kan door een e-mail te versturen via ons contact formulier: klik hier

Eén reactie »

Reageer!

Reageer onderstaand, of trackback van uw eigen website.. U kunt ook de reacties ontvangen via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

U kunt deze HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website is Gravatar-enabled. U kunt uw eigen wereldwijd gebruikte G(lobally) R(ecognized) avatar verkrijgen op Gravatar.